ua en ru

НКРЕКУ знизила тариф на електроенергію "Енергоатому" на 2,9% у листопаді-грудні

НКРЕКУ знизила тариф на електроенергію "Енергоатому" на 2,9% у листопаді-грудні Фото: тарифи на електроенергію "Енергоатому" знижені (google.com.ua)

Також затверджена інвестпрограма НАЕК на 2017 рік

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) знизила тариф на відпуск електроенергії атомних станцій НАЕК "Енергоатом" на 2,9% в листопаді-грудні. Рішення було прийнято сьогодні на засіданні Нацкомісії, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Таким чином, тариф на відпуск електроенергії атомних станцій НАЕК "Енергоатом" був знижений з 48 коп/кВт-год до 46,61 коп/кВт-год (без урахування ПДВ).

Відповідно тариф на відпуск теплоенергії НАЕК був знижений на 0,6% - з 77,14 грн/Гкал до 76,66 грн/Гкал (без урахування ПДВ).

Крім цього, Нацкомісія затвердила інвестиційну програму "Енергоатому" на 2017 рік в обсязі 6 млрд 75,3 млн гривень (без урахування ПДВ).

Нагадаємо, раніше міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик заявляв про те, що перегляд тарифів для "Енергоатому" є необхідним і закликав комісію внести його в порядок денний своїх засідань.