ua en ru

НКРЕ постановила накласти штраф на АЕК "Київенерго" за порушення умов та правил постачання електроенергії

Національна комісія з регулювання електроенергетики (НКРЕ) постановила накласти штраф на АЕК "Київенерго" за порушення умов та правил постачання електроенергії за регульованим тарифом і умов та правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електроенергії місцевими (локальними) електричними мережами АЕК "Київенерго". Відповідне рішення прийняте на засіданні комісії, повідомляє прес-служба НКРЕ.
Крім того, комісія оштрафувала за порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу за регульованим тарифом та ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного і нафтового газу ВАТ "Закарпатгаз" і ВАТ "Харківміськгаз".
НКРЕ також попередила про необхідність усунення порушень ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу за регульованим тарифом та ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного і нафтового газу ВАТ "Сумигаз", ВАТ "Донецькоблгаз" і ПП "Укргазпром".