ua en ru

Nissan планує збільшити штат співробітників у США більш ніж на 800 осіб

Японський автовиробник Nissan планує провести розширення штату робітників на складальному підприємстві в США. Для збільшення обсягу виробництва найбільш затребуваних марок завод компанії в штаті Теннессі прийме не менше 810 нових робочих, повідомляє France 24.

"Нові співробітники на підприємстві в Теннессі будуть задіяні на зборці високоякісних автомобілів, які зможуть не тільки успішно конкурувати, але і закріпитися на лідируючих позиціях світового ринку. Ми маємо намір зробити все для того, щоб забезпечити це", - йдеться в заяві директора північноамериканського підрозділу Nissan Білла Крюгера. Він також додав, що до 2015 р. компанія має намір реалізовувати до 85% від усіх зібраних автомобілів Nissan і Infiniti саме на північноамериканському ринку.

Зазначимо, що щорічно на заводі в м. Смурного, штат Теннессі, вироблятися 550 тис. автомобілів, серед яких такі популярні марки як Nissan Altima, Maxima, Pathfinder і Infiniti JX. За даними компанії, за станом на кінець вересня річний обсяг продажів продукції компанії в США виріс на 12% і склав 866,5 тис. автомобілів.

Читайте також: Японські автоконцерни згортають виробництво в Китаї