ua en ru

Як ніхто радий відставку тренера "Шальке", - Коноплянка

Як ніхто радий відставку тренера "Шальке", - Коноплянка Фото: Євген Коноплянка (Schalke 04)

Півзахисник збірної України радий догляду Маркуса Вайнцірля

Півзахисник збірної України та іспанської "Севільї" Євген Коноплянка, який виступає за "Шальке" на правах оренди, поділився враженнями від виїзного матчу кваліфікації ЧС-2018 з Фінляндією (2:1) і зазначив, що радий відставку Маркуса Вайнцірля з поста наставника німецького клубу. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Радий був опинитися в тій позиції і принести команді важливі три очки, забивши перший м'яч. Про свій гол не думав. Важко для мене – це проблема в тренері "Шальке". Але це вже вирішилося, чому я радий як ніхто. Сподіваюся, зараз все повернеться на мою користь", - сказав футболіст.

"Наскільки важливо для мене довіру Андрія Шевченка? Раз я не граю в клубі, але граю у збірній - це велика честь. Взагалі, просто грати у збірній - честь. Я як приїхав в розташування збірної, працював, доводив і давав зрозуміти, що в клубі помилково було", - додав Коноплянка.

Відзначимо, по завершенні сезону Коноплянка піддав критиці головного тренера команди Маркуса Вайнцірля, і керівництво клубу оштрафувало українця і виставило на трансфер.

Нагадаємо, керівництво німецького футбольного клубу "Шальке-04" прийняло рішення відправити у відставку головного тренера команди Маркуса Вайнцірля.