ua en ru

У Миколаєві сталася сутичка в будівлі облради, госпіталізований депутат

У Миколаєві сталася сутичка в будівлі облради, госпіталізований депутат Фото: Миколаївська обласна рада

Депутат Миколаївської облради госпіталізований в хірургічне відділення лікарні

У Миколаєві в будівлі обласної ради побилися голова районної ради та депутат, останній доставлений в лікарню. Про це повідомляє місцеве видання Novosti N, посилаючись на свої джерела.

"У четвер, 27 липня, близько 17:00 в Центральний відділ поліції ГУНП в Миколаївській області з лікарні швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що зі струсом головного мозку госпіталізований в нейрохірургічне відділення 54-річний депутат Миколаївської облради", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, за словами депутата, тілесні ушкодження він отримав в той же день, о 14:30, у приміщенні Миколаївської обласної ради після засідання позачергової сесії обласної ради від 55-річного голову Новоодеського районної ради Юрія Ипатенко.

Так, інформація внесена до журналу Єдиного обліку, попередня кваліфікація кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження". Джерела повідомляють, що депутатом, з яким побився голова райради, є Віктор Сторчеус. На даний момент депутат не написав заяву на Іпатенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаєві поліція затримала 3 військових, які у стані алкогольного сп'яніння побили і пограбували місцевого жителя.