ua en ru

У Миколаївській області чадним газом отруїлося 4 людини

У Миколаївській області чадним газом отруїлося 4 людини Фото: запалена газова конфорка кухонної плити (РБК-Україна)

Усі постраждалі госпіталізовані до лікувальних закладів

На території Миколаївської області протягом минулої доби зафіксовано випадок отруєння чадним газом 4 осіб, із яких 2 дітей. Про це повідомляє прес-центр Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"За попередньою інформацією, вони отруїлися продуктами горіння через несправний газовий котел. Усі постраждалі госпіталізовані до лікувальних закладів. Наразі стан їхнього здоров’я задовільний", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли у відомстві, симптоми отруєння чадним газом можуть помітно відрізнятися один від одного, залежно від ступеня ураження, загального стану організму, наявних захворювань та інших обставин. Насамперед, за даними рятувальників, мають насторожити такі симптоми як запаморочення, головний біль, нудота, шум у вухах, задишка, раптовий напад кашлю тощо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові чадним газом отруїлись троє людей віком 30-31 рік. Усіх постраждалих у стані легкої та середньої важкості госпіталізували до Львівської обласної клінічної лікарні.