ua en ru

У Миколаївській області зіткнулися автобус і автомобіль, є загибла

У Миколаївській області зіткнулися автобус і автомобіль, є загибла Фото: у Миколаївській області сталася ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті аварії постраждали ще дві людини

У Баштанці Миколаївської області в результаті зіткнення пасажирського автобуса і легкового автомобіля загинула одна людина, ще двоє постраждали. Про це йдеться в повідомленні поліції Миколаївської області у Facebook.

Повідомляється, що близько 9:30 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса "Еталон" сполученням "Херсон-Київ" і автомобіля АЗЛК-2140.

"В результаті зіткнення транспортних засобів 67-річна пасажирка легкового автомобіля загинула на місці події, а 83-річний водій з тілесними ушкодженнями доставлений у медичний заклад. Також тілесні ушкодження отримала 56-річна пасажирка автобуса", - йдеться в повідомленні.

За фактом аварії порушено кримінальну справу, встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди, призначено проведення відповідних експертиз.

На Миколаївщині внаслідок автоаварії за участі рейсового автобусу та легковика загинула одна людина (ФОТО) Сьогодні бли...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 26 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінниці мікроавтобус збив двох дівчат на пішохідному переході.