ua en ru

У Миколаївській області внаслідок вибуху снаряду поранено місцевого жителя

У Миколаївській області внаслідок вибуху снаряду поранено місцевого жителя Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Постраждалий викопав вибухонебезпечний предмет

У Миколаївській області внаслідок вибуху снаряду поранено місцевого жителя. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, 21 вересня о 15:35 до чергової частини Первомайського відділу поліції надійшло повідомлення з місцевої районної лікарні про те, що до їх реанімаційного відділення у важкому стані з численними осколочними пораненнями голови, тулубу, верхніх та нижніх кінцівок доставлено 32-х річного мешканця одного із сіл Первомайського району.

"Постраждалого до медичного закладу доставив його брат, разом з яким він охороняє горіхову посадку, яка розташована неподалік від с. Романова Балка Первомайського району. Зі слів родича, в денний час він почув звук вибуху з боку колишнього полігону військової частини, що розташований поруч. Прийшовши на звук вибуху, чоловік побачив, що його брата поранено - на обличчі, тулубі та кінцівках була кров та осколки металу, та одразу ж відвіз його до лікарні, де медики надали йому першу невідкладну допомогу", - сказано у повідомленні.

На Первомайщині чоловік у пошуках металобрухту потрапив на снаряд та отримав чисельні поранення (ФОТО) 21 вересня о...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 22 вересня 2017 р.

Вказано, що для з’ясування всіх обставин на місце події прибули керівництво та слідчо-оперативна група Первомайського відділу поліції, також були викликані спеціалісти вибухотехнічної служби ГУНП в Миколаївській області.

"Оглянувши місце події, поліцейські встановили, що постраждалий у пошуках металобрухту викопав із землі вибухонебезпечний предмет, зовні схожий на снаряд часів Великої вітчизняної війни, та під час збивання з нього запалу, в результаті виниклого вибуху, отримав тілесні ушкодження у вигляді чисельних осколочних поранень тіла", - повідомили у прес-службі.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 128 КК України "Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження". Призначено проведення відповідних експертиз, очікуються висновки фахівців.

Нагадаємо, у Підгородному Дніпропетровської області четверо дітей підірвалися на снаряді.