ua en ru

У Миколаївській області в результаті ДТП загинули троє військових

У Миколаївській області в результаті ДТП загинули троє військових Фото: в результаті ДТП в Миколаївській області загинули троє військових

Ще один військовий був доставлений в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості

В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Миколаївській області загинули троє військових, ще один госпіталізований. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Повідомляється, що на автодорозі "Ульянівка-Миколаїв сталося зіткнення автоцистерни Scania і автомобіля OPEL-Vectra. У салоні легковика перебували четверо військових, троє з яких загинули на місці. Четвертий був доставлений в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості. Водій вантажівки не постраждав.

За даним інцидентом порушено кримінальну справу за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Винним у ДТП загрожує тюремне ув'язнення на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

У Миколаївській області в результаті ДТП загинули троє військовихУ Миколаївській області в результаті ДТП загинули троє військових

Фото: у Миколаївській області зіткнулися автоцистерна та легковий автомобіль

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаєві сталася стрілянина, в ході якої були поранені дві людини.