ua en ru

У Миколаївській області сталося ДТП, травмовано 7 осіб

У Миколаївській області сталося ДТП, травмовано 7 осіб Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

На автодорозі "Київ-Одеса" бус з пасажирами врізався у вантажівку

В Миколаївській області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), постраждали 7 осіб. Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області в Facebook.

"В Кривоозерському районі внаслідок ДТП травмовано семеро людей, серед яких чотирирічна дитина", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, сьогодні близько 6:00 на 299 км автошляху "Київ - Одеса" поблизу смт Криве Озеро сталася ДТП за участю автомобілів Mercedes-Benz Vito і "Камаз".

Так, в результаті зіткнення транспортних засобів постраждали 23-річний водій мікроавтобуса та його 6 пасажирів у віці від 27 до 42 років, серед яких -чотирирічний хлопчик.

Наголошується, що з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості постраждалі були доставлені в медичний заклад Кривоозерського району.

Розпочато кримінальне злочин попередньо за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Встановлюються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди, призначено проведення експертиз.

У Кривоозерському районі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано семеро осіб, серед яких чотирирічна дитина...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 27 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецькій області сталося ДТП з участю військового транспорту, в результаті аварії загинуло цивільна особа.