ua en ru

У Миколаївській області поліція викрила мережу збуту занесеної до Червоної книги риби

У Миколаївській області поліція викрила мережу збуту занесеної до Червоної книги риби Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Мережу збуту риби було організовано на території Одеської та Миколаївської областей

У Миколаївській області поліція викрила мережу збуту занесеної до Червоної книги риби. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України у Facebook.

"Поліція викрила підприємство, яке, прикриваючись промисловим виловом риби, постачало перевіреним клієнтам занесені до Червоної книги види риби. Старанно конспіруючи протиправну діяльність, зловмисники організували на території Миколаївської та Одеської областей цілу мережу збуту осетра, білуги, севрюги, камбали та деяких інших видів червонокнижної риби", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання фігурантів справи, а також на плавзасобах, що належать керівникові підприємства.

У ході обшуків було вилучено рибацькі сітки, рибу, понад 57 тисяч доларів та 25 тисяч гривень, а також незареєстрована зброя та набої різного калібру.

#Миколаївщина: #Поліція викрила підприємство, яке, прикриваючись промисловим виловом риби, постачало перевіреним клієнта...

Опубліковано МВС України 28 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Закарпатській області співробітники Служби безпеки України зупинили ввезення на територію держави партії контрабандних цигарок через митний пост "Тиса".