ua en ru

Миколаївська ОДА: Компанія "Лакталіс-Україна" створює підрозділ "Агро-Лакталіс"

Для вдосконалення роботи з селянськими господарствами - постачальниками молочної продукції ЗАТ "Лакталіс-Україна" створює підрозділ "Агро-Лакталіс". Про це повідомив журналістам голова Миколаївської облдержадміністрації Микола Круглов, передає кореспондент РБК-Україна. За словами губернатора, в організації поставок продукції компанії "Лакталіс-Україна" у Миколаївській обл. зайнято близько 20 тис. селян, а мережа прийому продукції складається з 200 точок.
"Разом з цим Миколаївська область зацікавлена в реалізації інвестиційної програми компанії, спрямованої на придбання для селянських господарств - партнерів ЗАТ" Лакталіс-Україна "елітної великої рогатої худоби. З 2009 р. в цю програму компанія інвестувала 3 млн дол.", - заявив М.Круглов.
Миколаївська ОДА, у свою чергу, також має намір виділяти кошти для підтримки селянськими господарствами поголів'я великої рогатої худоби. У бюджеті Миколаївської обл. на ці цілі планується виділити 5 млн грн.
Закрите акціонерне товариство "Лакталіс-Україна" - спільне підприємство з французьким капіталом, створене в 1996 р. з метою об'єднання виробництв переробки і закупівель молока. Виробничі можливості підприємства характеризуються наступними показниками: переробка 80-100 тис. т молока, 3-4 тис. т олії, 2-2,5 тис. т харчового казеїну в рік.