ua en ru

Під Миколаєвом зіткнулися три автівки, є постраждалі

Під Миколаєвом зіткнулися три автівки, є постраждалі Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті інциденту постраждали двоє людей

В селі Зелене Миколаївського району зіткнулися три автомобілі, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) постраждали двоє осіб. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"Близько 17:30 на автодорозі Миколаїв - Одеса поблизу села Зелене Миколаївського району водій автомобіля Mersedes Benz, рухаючись у напрямку міста Одеси, за попередньою інформацією, зіткнувся спочатку з вантажним автомобілем DAF, після чого зіткнувся з автомобілем "ВАЗ", які рухалися у зустрічному напрямку", - йдеться в повідомленні поліції.

Повідомляється, що в результаті ДТП в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені водій та пасажир автомобіля "ВАЗ".

За висновком огляд, водій мікроавтобуса Mersedes Benz перебував у стані алкогольного сп'яніння (0,5 проміле при допустимій нормі 0,2).

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Під Миколаєвом зіткнулися три автівки, є постраждаліПід Миколаєвом зіткнулися три автівки, є постраждаліПід Миколаєвом зіткнулися три автівки, є постраждаліПід Миколаєвом зіткнулися три автівки, є постраждалі

Фото: аварія під Миколаєвом (mk.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше в Києві в результаті зіткнення трьох автомобілів на вулиці Стеценка у Подільському районі одна людина загинула, ще одна травмована.