ua en ru

У "Миколаївгаз збуті" розповіли про перерахунок субсидій

У "Миколаївгаз збуті" розповіли про перерахунок субсидій У "Миколаївгаз збуті" розповіли про перерахунок субсидій

Згідно з рішенням Кабінету міністрів України, у вересні 2016 року ТОВ "Миколаївгаз збут" проводило роботу по розрахунку і поверненню до державного бюджету сум субсидії на оплату послуг газопостачання. Було опрацьовано майже 50 тисяч особових рахунків споживачів газу Миколаївської області, повідомляє прес-служба компанії.

"Перевірити, скільки грошей залишилося на особовому рахунку за повернення "понаднормованих" субсидій, споживачі можуть, скориставшись особистим кабінетом на сайті 104.ua або зателефонувавши в контакт-центр компанії", - розповідає директор ТОВ "Миколаївгаз збут" Наталія Левченко.

Крім того, всім споживачам, у яких відбувся перерахунок, в жовтні повинні були надійти рахунки з додатковим розділом "Переплата (борг) за станом на 01.09.2016 р.", де вказана загальна сума повернутої до бюджету субсидії, а на звороті - інформаційне повідомлення з роз'ясненням підстав повернення коштів і підказками про подальші дії споживачів.

Наголошується, що нарахування, інформування і консультування по оформленню субсидій здійснюють органи соціального захисту населення.