ua en ru

У Миколаєві землю заводу "Укроборонпрому" продають за борги з виплати зарплати

У Миколаєві землю заводу "Укроборонпрому" продають за борги з виплати зарплати Ілюстративне фото: "Миколаївський суднобудівний завод" (facebook.com-vorona.timur)

"Миколаївський суднобудівний завод" повинен працівникам 30,2 млн грн зарплати

Будівлі і землю, державного підприємства "Миколаївський суднобудівний завод" продають за заборгованість по виплаті заробітної плати працівникам заводу. Про це повідомляє прес-служба Системи електронних торгів арештованим майном ("СЕТАМ").

"OpenMarket (ДП "СЕТІВ" Міністерства юстиції України) продає будівлі та земельну ділянку площею 6,924 га Миколаївського суднобудівного заводу за 52,3 млн грн. Причина продажу - борги по заробітній платі в сумі 30,2 млн грн. На продаж виставлено: адміністративний побутовий корпус площею 15 026,6 кв. м; добудована набережна з берегоукріплення 400 п. м; залізничні шляхи 300 п. м; автодороги та інші споруди", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що власником цього майна є "Укроборонпром", якому і належить завод.

Нагадаємо, наприкінці листопада прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розпорядився вирішити питання погашення зарплатних боргів на суднобудівних підприємствах держконцерну "Укроборонпром".