ua en ru

У Миколаєві на хабарі затримали заступника директора регіонального центру занятості

У Миколаєві на хабарі затримали заступника директора регіонального центру занятості Фото: слідчі дії (ssu.gov.ua)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

У Миколаєві на хабарі затримали заступника директора регіонального центру занятості. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Служби безпеки України.

"Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили на хабарах одного із заступників директора регіонального центру занятості у Миколаївській області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, нещодавно призначений посадовець організував механізм систематичного отримання "відкатів" за реалізацію проектів за бюджетні кошти.

Так, чиновник вимагав від місцевих підприємців 300 тисяч гривень за укладання договорів на поставки товарів та виконання робіт для центру, "відкат" становив від 20 до 30% розміру контракту.

Чиновника затримали у робочому кабінеті під час отримання авансу від підприємців. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Опубліковано Служба безпеки України 23 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в одном з вишів Полтави у групи студентів вимагали 66 тис. гривень за здачу держіспиту.