ua en ru

У Миколаєві на річці Південний Буг виявлено тіло чоловіка й дитини

У Миколаєві на річці Південний Буг виявлено тіло чоловіка й дитини Фото: пляж (Pixabey)

Вони втопилися під час відпочинку на пляжі в мікрорайоні Варварівка

У Миколаєві в річці Південний Буг втопилося двоє людей: 59-річний чоловік та 6-річна дитина. Про це повідомляє прес-центр Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

Зазначено, що 1 липня до оперативно-диспетчерської служби ГУ ДСНС в області надійшло повідомлення про зникнення чоловіка та дитини, які перебували на відпочинку на пляжі в мікрорайоні Варварівка м. Миколаїв.

За даними відомства, для пошуку зниклих людей було направлено водолазне відділення 10 взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону та чергову зміну оперативно-координаційного центру обласного управління.

"Рятувальники обстежили акваторію та берегову зону вказаного місця. О 13:15 тіло зниклого чоловіка 1958 р. н. було знайдено за 15 м від берега в р. Південний Буг та доправлено на судмедекспертизу м. Миколаїв. Унаслідок пошукових робіт 2 липня о 06:15 виявлено тіло дитини водолазами відділення 10 взводу Державного воєнізованого гірничорятувального загону на березі р. Південний Буг", - йдеться в повідомленні.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Центрального відділення поліції ГУ НП у Миколаївській області, судмедексперт, головний інспектор Миколаївського РС ГУ ДСНС в області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на водоймах України з початку 2017 року загинуло 293 людини, серед яких було 28 дітей.