ua en ru

У Миколаєві сталася пожежа на звалищі покришок

У Миколаєві сталася пожежа на звалищі покришок Фото: пожежа

У Миколаєві горить завод з переробки автомобільних шин

У Миколаєві сталася потужна пожежа на заводі з переробки використаних автомобільних шин. Про це повідомляє місцеве видання "NovostiN".

Як зазначається, на території заводу загорілися складені для переробки шини. Стовп чорного диму піднявся на десятки метрів і рухається в напрямку Корабельного району.

Повідомляється, що в гасінні пожежі задіяні 5 автомобілів. Пожежа палає вже близько години, однак впоратися з вогнем поки не вдається.

"На міське звалище вогонь не перекинувся. Працюють три відділення Державних пожежно-рятувальних частин. Ситуація контрольована, загрози розповсюдження вогню немає. Площа палаючих шин 1000 м. кв. Загрози розповсюдження вогню немає. Кажуть, палили суху стерню", - написала на своїй сторінці прес-секретар ГУ ДСНС в Миколаївській області Іляна Пацюк

Відзначимо, дане підприємство займається переробкою використаних автомобільних шин в дизельне паливо методом піролізу. У минулому році тут вже була аналогічна пожежа.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поблизу селища Гвардійське Новомосковського району Дніпропетровської області сталася пожежа на території військового полігону.