ua en ru

У Миколаєві невідомий з травматичного зброї обстріляв бізнесмена

У Миколаєві невідомий з травматичного зброї обстріляв бізнесмена Фото: у Миколаєві обстріляли бізнесмена зі сфери похоронного бізнесу

Чоловік отримав поранення нижніх кінцівок і тазу

У Миколаєві сьогодні, 25 серпня 2016 року, невідомий з травматичної зброї обстріляв бізнесмена. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання Novosti-N.

"Сьогодні в приймальний спокій лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва був доставлений чоловік з кількома вогнепальними пораненнями. Як вдалося з'ясувати, постраждав директор одного з місцевих підприємств, що надають ритуальні послуги", - йдеться в повідомленні.


Як повідомляється, інформацію про надходження з важкими пораненнями підтвердив головний лікар ЛШМД Олександр Дем'янов. За його словами, чоловік отримав поранення нижніх кінцівок і тазу.

"При обстеженні було виявлено два наскрізні поранення в області колінних суглобів і одне сліпе поранення в ділянці кульшового суглоба. Для надання допомоги хворий госпіталізований. Планується хірургічна операція первинної хірургічної обробки ранових каналів", - сказав він.

Як наголошується, постраждавшим виявився Дмитро Макс.

Згідно з інформацією видання "Преступности. Нет", невідомий обстріляв бізнесмена на території Бюро судмедекспертизи Миколаївської області.

Нагадаємо, вчора у Миколаївській області поліцейські до смерті забили місцевого жителя.