ua en ru

У Миколаєві двоє військових відкрили стрілянину на центральному автовокзалі

У Миколаєві двоє військових відкрили стрілянину на центральному автовокзалі Фото: в Миколаєві двоє військових відкрили стрілянину (facebook.com-novostin)

Військові перебували в стані алкогольного сп'яніння

У Миколаєві вранці в четвер, 10 травня, на центральному автовокзалі поліцейський патруль затримав двох військових, які відкрили стрілянину на пасажирській платформі. Про це повідомляють "Новости N".

Повідомляється, що двоє невідомих на автовокзалі розмахували пістолетом і відкрили стрілянину. Прибулі на місце події патрульні затримали молодих хлопців. Під час затримання один з них вчинив опір.

Відзначено, що у обох затриманих явними ознаками алкогольного сп'яніння. При огляді у одного із затриманих було виявлено травматичний пістолет з патронами, у другого - ніж. З документів у обох при собі були військові квитки.

Так, затриманий з пістолетом пояснив, що є військовослужбовцем, проходить службу в підрозділі національної гвардії, дислокованому в місті Харкові. Другий називає себе "дембелем". За його словами, він нещедавно звільнився в запас з військової служби.

На місце події викликали представників військової служби правопорядку. Після оформлення протоколу вилучення зброї, затриманих доставили в Інгульський (Ленінський) райвідділ поліції.

У Миколаєві двоє військових відкрили стрілянину на центральному автовокзаліУ Миколаєві двоє військових відкрили стрілянину на центральному автовокзаліУ Миколаєві двоє військових відкрили стрілянину на центральному автовокзаліУ Миколаєві двоє військових відкрили стрілянину на центральному автовокзаліУ Миколаєві двоє військових відкрили стрілянину на центральному автовокзаліУ Миколаєві двоє військових відкрили стрілянину на центральному автовокзалі

Фото: в Миколаєві двоє військових відкрили стрілянину (novosti-n.org)

Нагадаємо, в травні в Київській області в місті Обухів сталася стрілянина на зупинці громадського транспорту.