ua en ru

У Миколаєві в день приїзду Порошенка замінували філію Адміністрації морпортів

У Миколаєві в день приїзду Порошенка замінували філію Адміністрації морпортів Фото: поліція перевіряє інформацію про замінування держпідприємства в Миколаєві

З будівлі евакуйовані всі співробітники підприємства

У Миколаєві сьогодні, 12 січня 2017 року, в день приїзду президента України Петра Порошенка замінували філію Адміністрації морських портів України - держпідприємство "Дельта-Лоцмана". Про це повідомляє видання "Новини-N".

Як повідомляється, за сигналом тривоги до будівлі підприємства, розташованого на вул. Лягіна прибули співробітники поліції, ДСНС, а також "швидка допомога", аварійні бригади "Миколаївгазу" та "Обленерго".

На даний момент правоохоронці перекрили рух по вул. Лягіна на ділянці між вул. Адмірала Макарова та Центральним проспектом (Леніна).

З будівлі евакуйовані всі співробітники підприємства.

"До будівлі вже прибув провідник із службовим собакою, в даний час чекають приїзду вибухотехніків - їх у Миколаєві всього 3 людини і всі вони задіяні на заходах щодо забезпечення безпеки президента Порошенка", - йдеться в повідомленні.

У Миколаєві в день приїзду Порошенка замінували філію Адміністрації морпортівУ Миколаєві в день приїзду Порошенка замінували філію Адміністрації морпортівУ Миколаєві в день приїзду Порошенка замінували філію Адміністрації морпортівУ Миколаєві в день приїзду Порошенка замінували філію Адміністрації морпортівУ Миколаєві в день приїзду Порошенка замінували філію Адміністрації морпортівУ Миколаєві в день приїзду Порошенка замінували філію Адміністрації морпортівУ Миколаєві в день приїзду Порошенка замінували філію Адміністрації морпортівУ Миколаєві в день приїзду Порошенка замінували філію Адміністрації морпортівУ Миколаєві в день приїзду Порошенка замінували філію Адміністрації морпортів

Фото: у Миколаєві замінували будівлю держпідприємства

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в Миколаїв приїде Порошенко.