ua en ru

У Миколаєві автомобіль в'їхав в електроопору, є постраждалі

У Миколаєві автомобіль в'їхав в електроопору, є постраждалі Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті ДТП постраждали водій і двоє пасажирів

У Миколаєві 1 грудня водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся з установленим на тротуарі торговим кіоском, а потім в'їхав в електроопору. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"1 грудня близько 6:00 години ранку 23-річний водій автомобіля Kia Cerato, здійснюючи рух по пр. Центральному від вул. Пушкінській в напрямку вул. Генерала Карпенка не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся з установленим на тротуарі торговим кіоском, а потім - з електроопорою", - йдеться в повідомленні поліції.

Внаслідок пригоди водій та двоє пасажирів з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані в медичний заклад.

За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Увага! Розшук свідків ДТП (ФОТО) У Заводському районі Миколаєва сталась дорожньо-транспортна пригода, в результаті яко...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 1 грудня 2017 р.

Нагадаємо, у середу ввечері, 29 листопада, у Дніпрі на Полтавському шосе зіткнулися Renault і вантажний автомобіль IVECO.