ua en ru

Ніколаєнко розповів, що може стати новою національною ідеєю України

Ніколаєнко розповів, що може стати новою національною ідеєю України Фото: Андрій Ніколаєнко (прес-служба)

"Основа" активно формує обласні та міські команди партії, об'єднує в них людей справи, і готується до майбутніх виборів

На наступних виборах зможе перемогти та політична сила, яка запропонує національну ідею. Про це заявив голова політичної партії "Основа" Андрій Ніколаєнко в Одесі, в ході візиту в Одеську область команди партії "Основа" в рамках регіонального туру партії.

За словами лідера партії, команда "Основи" активно спілкувалася з підприємцями регіону. У бізнесу в Одеській області, поряд зі специфікою приморського регіону, є також багато проблем, характерних для всієї країни - необгрунтований тиск з боку держави, труднощі в отриманні кредитів, особливо для малого і середнього бізнесу.

"Відчувається тотальна безвихідь у представників бізнесу, їх невіра в те, що вони потрібні державі. Тому, поряд з обговоренням поточних питань підприємництва, ми насамперед намагалися надихнути людей оптимізмом, показати на досвіді нашої діяльності, на досвіді спілкування з бізнес-співтовариством по всій Україні, що сьогодні в країні є велика кількість відповідальних підприємців, які готові трансформувати країну так, щоб у ній хотілося займатися бізнесом, щоб ріс потужний середній клас Ми дискутували навколо того, що може об'єднати сьогодні країну. Разом прийшли до висновку, що такою новою національною ідеєю може стати досягнення миру і економічного добробуту для кожного українця", - заявив Андрій Ніколаєнко.

За словами глави "Основи", багато підприємців сьогодні вже розуміють, що створити успішний чесний бізнес в країні не вийде. І у відповідальних підприємця є тільки два шляхи – або еміграція, або прийняття відповідальності за долю країни на себе через прихід у політику. Тому "Основа" в ході регіонального туру зараз активно формує обласні та міські команди партії, об'єднує в них людей справи, і готується до майбутніх виборів.