ua en ru

Ніякого рішення про припинення розведення сил у Станиці Луганській не існує, - Тука

Ніякого рішення про припинення розведення сил у Станиці Луганській не існує, - Тука Фото: Георгій Тука

Про скасування розведення сил у Станиці Луганській заявляв Юрій Гарбуз

Жодного рішення про припинення розведення сил у Станиці Луганській не існує. Про це заявив заступник глави Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в ефірі "112 Україна".

"Що стосується Станиці. Ніякого рішення про припинення розведення не існує. Ще не настав строк, який був визначений", - заявив він, зазначивши, що розведення сил не означає "здачу" Станиці Луганської.

Як повідомив Тука, з боку ВСУ у Станиці Луганській буде відсунено лише один пункт спостереження, а з боку бойовиків - один блокпост.

"Відносно координат. Мова йде про те, що з нашого боку буде відсунутий недалеко в бік населеного пункту один тільки пункт спостереження, а з боку терористів той блокпост, який вони за домовленостями встановили на тому березі річки, який контролює центральна влада. Ні про яку здачу Станиці Луганської центральною владою не йдеться", - заявив Тука.

Нагадаємо, раніше голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз заявляв, що заплановане на сьогодні розведення сил у Станиці Луганській не відбудеться.