ua en ru

У Нігерії стався напад терористів-смертників, загинули 15 осіб

У Нігерії стався напад терористів-смертників, загинули 15 осіб Фото: вибух (Pixabаy)

Ще 43 людини отримали поранення

У північно-східній Нігерії в понеділок, 18 вересня, в результаті нападу двох терористів-смертників загинули 15 людей, ще 43 отримали поранення. Про це повідомляє The Guardian.

За словами співробітника цивільної міліції Нігерії, щонайменше 15 чоловік були вбиті в понеділок, коли два терориста-смертника вразили цивільних осіб, які отримували допомогу у північно-східній Нігерії в селі Машалари (близько Кондуга).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на півдні Іраку стався напад терористів-смертників і озброєних бойовиків, загинули 50 осіб. У четвер терористи-смертники атакували ресторан і поліцейський контрольно-пропускний пункт на автомагістралі біля південного іракського міста Насирія. Відзначається, що в результаті інцидентів десятки людей були поранені.

Один з нападників підірвав свій жилет з вибухівкою в ресторані, до південно-заходу від міста, в той час як 3-4 інших нападників відкрили вогонь по людям всередині. В міських лікарнях повідомили, що серед убитих загинуло 4 громадянина Ірану. Поліція повідомляє, що кількість загиблих може збільшитися, оскільки кілька поранених перебувають у критичному стані.