ua en ru

Нідерланди передали до Брюсселю ратифіковану угоду про асоціацію України з ЄС, - Порошенко

Нідерланди передали до Брюсселю ратифіковану угоду про асоціацію України з ЄС, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Таким чином, Нідерланди повністю завершили ратифікацію Угоди

Нідерланди передали до Брюсселю ратифіковану угоду про асоціацію України з Європейським союзом. Про це повідомив президент України Петро Порошенко у своєму Twitter.

"На крок ближче до асоціації: Нідерланди повністю завершили ратифікацію Угоди. Ратифікаційна грамота передана до Брюсселя. Далі - ратифікація Євроатомом та формальне рішення Ради ЄС", - повідомив голова держави.

Нагадаємо, у червні в Нідерландах офіційно опублікували закон про ратифікацію Угоди про асоціацію України з Європейським союзом. Документ оприлюднений у виданні Staatsblad.

Згідно з документом, набуває чинності закон від 8 липня 2015 року, яким затверджено укладену в Брюсселі 27 червня 2014 року Угоду про асоціацію між Європейським союзом і Україною. Закон про ратифікацію УА України з Євросоюзом Нідерландами набуває чинності на наступний день з дати його офіційного опублікування. Нідерланди мали передати ратифікаційні грамоти в Брюссель.