ua en ru

Нідерландський бізнес зацікавлений у розміщенні виробничих потужностей в Україні

Нідерландський бізнес зацікавлений у розміщенні виробничих потужностей в Україні Фото: Нідерланди зацікавилися розміщенням своїх технологій в Україні

Голландських бізнесменів найбільше приваблюють інвестиційні проекти у відновлювальній енергетиці

Нідерландські підприємці зацікавилися можливістю розміщення в Україні виробничих потужностей із використання голландських технологій та обладнання з метою подальшого експорту в країни ЄС. Про це йшлося на на бізнес-форумі Нідерланди - Україна, повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку України.

Після відкриття заходу заступник глави Мінекономрозвитку - торговий представник України Наталія Микольска звернула увагу на конкурентні переваги, які можуть отримати голландські компанії завдяки створенню бізнесу в Україні та використанню спрощених умов торгівлі між нашими країнами.


Під час панельної дискусії з енергетики, перший заступник міністра економіки Юлія Ковалів розповіла про реформування енергетичної галузі в Україні.

Найбільшу зацікавленість в голландських бізнесменів викликали інвестиційні проекти у відновлювальній енергетиці.

На голландських підприємців справили враження позитивні приклади колег-бізнесменів, що вже успішно заснували компанії в Україні.

Українська делегація підкреслила, що країна відкрита для інвестицій та закликала до розширення зв’язків між бізнесменами обох країн.

Нагадаємо, заступник міністра інфраструктури Юрія Васьков на бізнес-форумі Нідерланди - Україна заявив, що на продовження ремонту автомобільних доріг, які є частиною міжнародних транспортних коридорів, необхідно залучити 4 млрд доларів.