ua en ru

Жоден військовий містечко в Криму не зданий військовим РФ, - МВС

Заступник головнокомандувача внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Олександр Кривенко заявляє, що станом на 20:00 неділі, 2 березня, жоден військовий містечко в Криму не зданий російському військовим.

Заступник головнокомандувача внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Олександр Кривенко заявляє, що станом на 20:00 неділі, 2 березня, жодне військове містечко в Криму не здане російським військовим. Про це Кривенко заявив на прес-конференції в Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Особливо складна ситуація в Криму, але жоден військовослужбовець внутрішніх військ не кинув своє місце несення служби, не передав зброю невідомим людям. Наші військові містечка блокуються, але жодне військове містечко не здане військовим Російської Федерації", - зазначив Кривенко.

За його словами, внутрішні війська забезпечують надійну охорону АЕС, ядерних об'єктів військового промислового комплексу, несуть патрульно-постову службу, забезпечують охорону дипломатичних установ іноземних держав в Україні.