ua en ru

Янг Бойз - Шахтар: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів

Янг Бойз - Шахтар: онлайн-трансляція матчу Ліги Чемпіонів Фото: Янг Бойз - Шахтар онлайн трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Янг Бойз - Шахтар. Онлайн-трансляція матчу "Янг Бойз" - "Шахтар" розпочнеться на РБК-Україна у 20:45, а дивитися поєдинок можна на каналі "Україна". "Гірники" після домашньої перемоги будуть пробиватися в плей-офф Ліги Чемпіонів в Швейцарії.

3 серпня, 21:15
Берн, "Стад де Суїсс"
Янг Бойз - Шахтар 2:0
Голы: Куба, 54, 60
Шахтар: Пятов — Срна, Ордець, Кривцов, Ізмаїл — Фред, Степаненко — Марлос, Тайсон — Едуардо, Дентіньо
Янг Бойз: Мвого – Саттер, фон Берген, Роша, Лецякс – Рава, Саного, Бертоне, Сулеймані – Оаро, Кубо
Перший матч 0:2

У першому матчі, який відбувся тиждень тому у Львові, "Шахтар" показав, що є клубом більш високого класу, ніж швейцарський клуб. Тоді гості непогано почали матч, після чого "гірники" впевнено перехопили ініціативу і заграли у свій футбол. Який і приніс їм перемогу.

У другому матчі можна очікувати більшої активності від "Янг Бойз", яких власні вболівальники будуть гнати вперед. Це може "зіграти на руку" донеччанам, які добре вміють використовувати надане вільний простір для контратак. Саме так вони грали в кінці минулого сезону, коли ігри на виїзді в Лізі Європи виходили у "Шахтаря" краще, ніж домашні поєдинки.

Радує форма, яку набрав повернувся після дискваліфікації Фред. Його красивий гол у ворота "Чорноморця". Не зможе зіграти в Швейцарії Бернард, який відіграв просто чудово в першому поєдинку. Але це не повинно перешкодити донеччанам спокійно пробитися в наступний етап ЛЧ.

Янг Бойз - Шахтар: онлайн-трансляція матчу Ліги ЧемпіонівФото: Даріо Срна

Капітан "Шахтаря" Дарійо Срна:

"Очікую, що ми будемо стає тільки сильніше. Важливіше нам Ліга чемпіонів, ніж чемпіонат України? На даному етапі-так. Нам належить провести дуже складний матч на штучному полі. У нас є перевага в два м'ячі, але треба тримати ситуацію під контролем".