ua en ru

НФ підтримує проведення позачергового засідання Ради для прийняття держбюджету-2015

НФ підтримує проведення позачергового засідання Ради для прийняття держбюджету-2015
Фракція партії "Народний фронт" підтримує проведення позачергового засідання Верховної Ради для ухвалення державного бюджету на 2015 р.

Фракція партії "Народний фронт" підтримує проведення позачергового засідання Верховної Ради для ухвалення державного бюджету на 2015 р. Про це сказав сьогодні в коментарі журналістам лідер фракції "Народний фронт" Олександр Турчинов, передає прес-служба партії.

Зокрема, Турчинов заявив, що за календарним планом, затвердженим парламентом, на наступному тижні планується робота в комітетах, але якщо уряд внесе бюджет, "потрібно буде збирати позачергове засідання парламенту, щоб не тягнути з цим питанням".

Разом з тим, він повідомив, що сьогодні на 16:00 запланована зустріч керівництва фракцій з прем'єр-міністром і міністрами, "де планується заслухати доповідь про моделі побудови бюджетного процесу".

"Бюджет на наступний рік буде дуже складним, і тому уряд хоче провести консультації з цього питання з керівниками фракцій", - зазначив Турчинов.

Нагадаємо, за словами міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавічуса, проект державного бюджету на 2015 р. повинен бути готовий до 20 грудня 2014 р.