ua en ru

Неймар шкодує про перехід з "Барселони" в ПСЖ

Неймар шкодує про перехід з "Барселони" в ПСЖ Фото: Неймар (instagram.com/neymarjr)

Форвард досі не адаптувався в Парижі

Бразильський нападаючий Неймар незадоволений методами роботи головного тренера французького "Парі Сен-Жермен" Унаї Емері і шкодує, що пішов з каталонської "Барселони". Про це повідомляє Mundo Deportivo з посиланням на програму La Porteria, що виходить на каталонському каналі betevé.

Джерело зазначає, що Неймар досі не адаптувався в Парижі і, як і його найближче оточення, не відчуває себе комфортно на новому місці. 25-річний бразилець сумує за життя в Барселоні.

Напередодні Неймар побував в розташуванні каталонського клубу і виклав у своєму акаунті в Instagram фотографію в компанії екс-партнерів по команді Ліонеля Мессі і Луїса Суареса.

Раніше в жовтні французьке видання L'Equipe повідомило, що між Неймаром і Емері стався конфлікт після того, як тренер не дозволив бразильцеві провести повне тренування після матчу групового етапу Ліги чемпіонів з брюссельським "Андерлехтом".

Неймар виступав за каталонський клуб з 2013 по 2017 рік. Влітку він перейшов в паризький клуб за рекордні 222 млн євро.

Нагадаємо, французький "Парі Сен-Жермен" виставив на продаж 8 футболістів з метою уникнути дискваліфікації з боку Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).