ua en ru

Нетаньяху заявив, що Ізраїль не потерпить присутність Ірану в Сирії

Нетаньяху заявив, що Ізраїль не потерпить присутність Ірану в Сирії Фото: Біньямін Нетаньяху flickr.com/israelipm)

Ізраїль має намір продовжувати військові дії проти Ірану

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що вони мають намір рішуче домагатися виведення збройних сил Ірану з території Сирії. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Times of Israel.

На засіданні уряду Ізраїлю за підсумками візиту в РФ Нетаньяху повідомив, що дав недвозначно зрозуміти те, що вони будуть продовжувати військові дії проти Ірану.

"Я недвозначно дав зрозуміти, що Ізраїль не допустить постійної військової присутності Ірану в Сирії, а також те, що ми будемо продовжувати військові дії проти нього", - заявив Нетаньяху.

Також він заявив, що зміг домовитися з Путіним про взаємодію в питанні виведення іноземних військ з території Сирії.

"Ми з президентом Путіним також домовилися про спільну мету: виведення іноземних військ, які прибули до Сирії після початку громадянської війни. Ми домовилися також створити разом з іншими учасниками спільну групу для досягнення цієї мети", - повідомив прем'єр-міністр Ізраїлю.

Нагадаємо, Нетаньяху і Путін обговорили військове присутність Ірану в Сирії. Нетаньяху намагався переконати Путіна, що Ірану не можна дозволяти закріпити присутність в Сирії.