ua en ru

Незважаючи на відставку голови облради, "Батьківщина" залишається нашим партнером, - лідер сумського БПП

Незважаючи на відставку голови облради, "Батьківщина" залишається нашим партнером, - лідер сумського БПП Фото: у БПП прокоментували відставку глави сумської облради

Фракція БПП "Солідарність" у Сумській обласній раді вважає фракцію ВО "Батьківщина" своїм політичним партнером і готова до співпраці. Про це заявила на своїй сторінці у Фейсбук керівник секретаріату Сумської організації "Солідарність" Марина Нагорна, коментуючи відставку голови обласної ради Семена Салатенка.

За словами Нагорної, звільнення Салатенка з посади стало результатом його непрофесіоналізму і нездатності керувати таким колегіальним органом, як Сумська обласна рада.

"Фракція БПП "Солідарність" вважала і вважає фракцію ВО "Батьківщина" своїм політичним партнером і готова до подальшої співпраці! Звільнення Семена Салатенка з посади голови Сумської обласної ради стало результатом його непрофесіоналізму і нездатності керувати таким колегіальним органом, як Сумська обласна рада. Останньою краплею став пов'язаний з ним корупційний скандал про перевищення ним своїх повноважень та "відмазування" потенційного вбивці від кримінальної відповідальності. Адже кожен, хто сідає за кермо в нетверезому стані – злочинець! З таким головою ради стало неможливо працювати!", – написала Нагорна.

"Фракція БПП "Солідарність" у своїй подальшій роботі готова до співпраці в інтересах суспільства з усіма депутатами і фракціями незалежно від політичних прапорів і гасел!", – додає Нагорна.

Нагадаємо, сьогодні депутати Сумської обласної ради проголосували за відставку голови ради Семена Салатенка.