ua en ru

Кілька снарядів вчора потрапили в межі Луганська, постраждалих немає, - мерія

Кілька снарядів 30 червня потрапили в межі Луганська, постраждалих немає.

Кілька снарядів 30 червня потрапили в межі Луганська, постраждалих немає. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луганської міської ради.

"У понеділок протягом дня в околицях міста були чутні вибухи. Кілька снарядів потрапили в межі Луганська. Так, по вулиці Тракторній та у провулку Річковий були виявлені 2 освітлювальних боєприпаси. Також по вулиці І. Франка був знайдений елемент бронебійного танкового снаряда. Жертв та постраждалих немає. Всі снаряди вилучено та знешкоджено", - наголошується у повідомленні.

Крім того, 30 червня на території Луганська було зафіксовано 4 пожежі. По вулиці Луганської правди горіла суха трава. По вулицях Гастелло і Смоленська горіло сміття. В кварталі Ватутіна також сталося загоряння. Горіло дерево. Під час пожеж ніхто не постраждав, всі спалахи ліквідовані.

Водночас, за даними відділу з питань захисту населення і території від надзвичайних ситуацій департаменту забезпечення життєдіяльності міста Луганської міської ради, протягом минулої доби всі комунальні та екстрені служби міста працювали у звичайному режимі, стабільно функціонував громадський транспорт, продуктові магазини, аптеки та заправки.