ua en ru

Через негоду в Україні залишаються знеструмленими 77 населених пунктів

Через негоду в Україні залишаються знеструмленими 77 населених пунктів Фото: через негоду в Україні залишаються знеструмленими 77 населених пунктів

Найбільше знеструмлених населених пунктів знаходиться у Харківській області

Через негоду в Україні залишаються знеструмленими 77 населених пунктів у п‘яти областях. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7 годину 3 грудня залишаються знеструмленими 77 населених пунктів у п‘яти областях, а саме: Харківській - 41 н.п.; Донецькій - 24 н.п.; Одеській - 6 н.п.; Дніпропетровській - 4 н.п. та Луганській - 2 н.п", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, повідомляється, що протягом 2 грудня аварійними бригадами обленерго відновлено електропостачання населених пунктів у Вінницькій, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях, які були знеструмлені 1 та 2 грудня внаслідок складних погодних умов (шквалисті пориви вітру, налипання мокрого снігу), через спрацювання систем захисту ліній електропередач.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові випала аномальна кількість снігу, снігопад повалив дерева та пошкодив лінії електропередач.