ua en ru

Через негоду 90% Тернопільської області залишилось без світла

Через негоду 90% Тернопільської області залишилось без світла Фото: негода в Тернопільській області

На дорогах області працює 120 одиниць техніки

У результаті негоди (снігопади, пориви вітру, налипання мокрого снігу) через спрацювання систем захисту ліній електропередач було знеструмлено 90% території Тернопільської області. Про це повідомляє прес-служба Укравтодору в Facebook.

"Снігові перемети сягають 40 сантиметрів. Найбільша проблема - 90% області залишилася без світла. Дорожники на зв’язку з губернатором - оперативний штаб із надзвичайних ситуацій працює", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що станом на 13:30 на дорогах області працює 120 одиниць техніки - це 99% від існуючої техніки Тернопільського облавтодору.

Оперативна Інформація щодо стану проїзду на Тернопільщині. Станом на 13:30, на дорогах працює 120 одиниць техніки - це...

Опубліковано Укравтодор 13 листопад 2016 р.

"Залучили також додаткову техніку від приватних організацій. Основні маршрути під контролем. Проте сніг та вітер не вщухає. За годину після очищення дороги знову засипає", - констатували у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок негоди було знеструмлено 430 населених пунктів у 9 областях України, зокрема в Тернопільській області - 82 населені пункти.