ua en ru

Паводок на Закарпатті: вода затопила дороги, господарства та угіддя

Паводок на Закарпатті: вода затопила дороги, господарства та угіддя Фото: підтоплення будинків (прес-служба ДСНС України в Закарпатській області)

Інформація постійно оновлюється, масштаби пошкоджень збільшуються

На Закарпатті внаслідок підвищення рівню води у річках підтопило автомобільні дороги та понад 1300 гектарів сільськогосподарських угідь. Про це повідомляє управління ДСНС України у Закарпатській області.

"Внаслідок різкого підвищення температури повітря та опадів у вигляді дощу та снігу протягом 09-15 грудня на території Закарпатської області сталося підняття рівнів води у річках, через що було підтоплені 1357 га сільгоспугідь, 278 дворогосподарства, 22 підвальних приміщень та дорожнє полотно 4 автомобільних доріг протяжністю 820 м", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок різкого підвищення температури повітря та опадів у вигляді дощу та снігу протягом 09-15 грудня на території За...

Опубліковано Управління ДСНС України у Закарпатській області 16 грудня 2017 р.

Підвальні приміщення затоплені у містах Ужгород і Свалява, а також у низці сіл області.

Інформація постійно оновлюється, масштаби пошкоджень збільшуються.

Нагадаємо, 11 грудня в Закарпатській області в результаті підйому рівнів води у річках Латориця і Боржава обмежили рух на двох трасах місцевого значення. 15 грудня обмеження зняли.

Вранці 16 грудня синоптики попереджали про підйом води в річках України.