ua en ru

Негода в Україні: на Закарпатті частково поновлено рух великовагового транспорту

Негода в Україні: на Закарпатті частково поновлено рух великовагового транспорту Фото: на Закарпатті поновили рух великовагового транспорту, обмежений через негоду в Україні

Через негоду в Україні у Закарпатській області було обмежено рух на трьох трасах

У Закарпатській області частково поновили раніше обмежений у зв’язку з негодою в Україні рух великовагового транспорту. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Закарпатській області.

Так, станом на 20:00 рух транспорту дозволено на автошляхах державного значення Мукачево-Рогатин-Львів та Київ-Чоп (у межах Закарпатській області) та на об’їзній дорозі міста Ужгород біля КПП "Ужгород".

При цьому обмеження на рух великовагового транспорту діє на ділянці дороги Київ-Чоп від 702 до 745 км (Латірський перевал Воловецького району).

Як повідомляється, заторів та постраждалих через негоду немає.

Негода в Україні

Фото: на Закарпатті поновлено обмежений через негоду в Україні рух великовагового транспорту

Водіям транспортних засобів, які не можуть самостійно здолати слизькі ділянки на автошляхах, рятувальники ДСНС надають допомогу в буксируванні.

За добу 13 січня було відбуксовано та вивільнено зі снігових заметів 61 автомобіль, для надання допомоги з буксирування залучено 8 одиниць техніки та 28 рятувальників.

Нагадаємо, раніше у зв’язку з негодою в Україні у Закарпатській області було введено обмеження на рух великовагового транспорту.