ua en ru

Негода в Україні: без водопостачання залишилися 3 міста Луганської області

Негода в Україні: без водопостачання залишилися 3 міста Луганської області Фото: негода в Україні (Pixabey)

У м. Лисичанськ сталось знеструмлення двох насосних стацій

Унаслідок негоди в Україні (дощ, гроза, пориви вітру) в ніч на 29 липня 2017 року сталося знеструмлення двох насосних стацій у Луганській області, що призвело до припинення водопостачання трьох міст області. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«У Луганській області в м. Лисичанськ сталось знеструмлення двох насосних стацій, внаслідок чого тимчасово без водопостачання залишились м. Лисичанськ (70 тис. абонентів), м. Новодружеськ (близько 10 тис. абонентів) та м. Привілля (близько 20 тис. абонентів)», - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, до ліквідації наслідків негоди в країні протягом 28 – 29 липня 2017 року від ДСНС було залучено 57 рятувальників та 8 одиниць техніки.

Раніше повідомлялося, що внаслідок ускладнення погодних умов в Україні (дощ, гроза, пориви вітру) протягом минулої доби загинула одна людина.

Нагадаємо, протягом 28 - 29 липня 2017 року внаслідок негоди, через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 339 населених пунктів у восьми областях України.