ua en ru

Негода в Україні: в "Укравтодорі" повідомили про ситуацію на дорогах

Негода в Україні: в "Укравтодорі" повідомили про ситуацію на дорогах Фото: негода в Україні (ukravtodor.gov.ua)

Загалом проїзд транспорту дорогами загального користування забезпечено

У Державному агентстві автомобільних доріг України ("Укравтодор") повідомили про ситуацію на дорогах, що склалася у зв'язку з негодою в Україні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

"Внаслідок різкого погіршання погодних умов у вигляді дощових опадів та різкого переходу з "плюсової" на "мінусову" температуру на автомобільних дорогах у Київській, Черкаській, Чернігівській, Кіровоградській, Миколаївській, Запорізькій та Дніпропетровській областей спостерігається ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, по областях, де очікувалося ускладнення погодних умов, в ніч на 29 листопада з початком утворення ожеледиці, обробку доріг протиожеледними матеріалами здійснювало 342 одиниці техніки і механізмів та 1 116 робітників дорожніх організацій.

"Наразі "Укравтодор" оперативно реагує на виклики погоди. Однак, не в усіх областях через ряд причин роботи були виконані вчасно і в повному обсязі. За результатами роботи протягом першого місяця зимового утримання доріг керівництво Агентства вживатиме адміністративних та кадрових рішень", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що загалом проїзд транспорту дорогами загального користування забезпечено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві через несприятливі погодні умови ускладнено рух транспорту.