ua en ru

Негода в Україні: в трьох областях діють обмеження для руху транспорту

Негода в Україні: в трьох областях діють обмеження для руху транспорту Фото: негода в Україні

Через негоду в Україні в трьох областях частково обмежено рух транспорту

Через негоду в Україні в Одеській, Херсонській та Закарпатській областях частково обмежено рух транспорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України.

"У зв’язку з складними погодними умовами, снігопадами та хуртовинами в Одеській, Херсонській та Закарпатській областях введені обмеження для руху транспорту", - йдеться у повідомленні.

Так, в Одеській області закритий рух для всіх категорій транспорту на автодорозі М-15 Одеса-Рені; для великовагового транспорту рух закрито на трасі М-13 Кіровоград-Платонове.

Крім того, повідомляється, що залишається закритим рух для всіх видів транспорту на деяких дорогах державного значення та на всіх дорогах місцевого значення, які пролягають територією Арцизького, Біляївського,Білгород-Дністровського, Болградського, Кілійського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського, Татарбунарського районів.

У Херсонській області заборонено в’їзд вантажних, великовагових та великогабаритних авто до м. Херсон сьогодні до 12:00 годин.

У Закарпатській області з 8:30 ранку введено обмеження руху для великовагових авто на автодорозі Н-09 Мукачево-Рахів-Рогатин-Львів в межах Закарпатської області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом на 08:00 12 січня 2017 року у зв'язку з негодою в Україні рух транспорту в Одеській області залишається частково обмеженим.