ua en ru

Негода в Україні: рятувальники витягли з кюветів на дороги майже 850 авто

Негода в Україні: рятувальники витягли з кюветів на дороги майже 850 авто Фото: наслідки негоди в Україні

Також прибрано з автодороги 12 дерев, які впали через сильний вітер

Українські рятувальники з початком негоди в Україні (снігопади, пориви вітру) вже надали допомогу майже 850 автомобілям на дорозі. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що станом на 8:00 4 грудня на дорогах державного, регіонального значення та на перевалах рух транспортних засобів забезпечено, заторів немає, ситуація контрольована. Згідно з інформацією Укргідрометцентру, в регіонах товщина снігового покрову складає приблизно 23 см.

"Підрозділами ДСНС із початку негоди витягнуто з обочин та кюветів на дороги 840 автомобілів, у яких перебувало 1 тис. 228 осіб (за добу 300 автомобілів, у яких перебувало 373 особи), та прибрано з автодороги 12 дерев, які впали через сильний вітер", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, всього до ліквідації наслідків негоди, розчистки доріг, відновлення нормальних умов життєдіяльності населення залучено 2 тис. 815 осіб та 1 тис. 787 одиниць техніки, в тому числі від ДСНС - 342 особи і 97 одиниць техніки, від Укравтодору - 2 тис. 473 особи і 1 тис. 690 одиниць техніки.

Повідомляється, що в областях координацію заходів здійснюють регіональні штаби з ліквідації негативних наслідків погодних умов.

Нагадаємо, 3 грудня в Україні внаслідок негоди було знеструмлено 44 населені пункти у двох областях.