ua en ru

Негода в Україні: досі знеструмлено 40 населених пунктів

Негода в Україні: досі знеструмлено 40 населених пунктів Фото: наслідки негоди в Україні

Без світла нині залишаються частина населених пунктів в Одеській і Дніпропетровській областях

Унаслідок погіршення погодних умов (дощ із мокрим снігом, налипання мокрого снігу та пориви вітру 15-20 м/с) через спрацювання систем захисту та обриви ліній електропередач увечері 23 квітня 2017 року досі залишаються знеструмленими 40 населених пунктів у двох областях України. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 18:00 23 квітня залишаються знеструмленими 40 населених пунктів у двох областях, а саме: Одеській - 32 н. п. і Дніпропетровській - 8 н. п.", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, протягом 23 квітня аварійними бригадами обленерго відновлено електропостачання 31 населеного пункту у трьох областях, а саме: в Одеській - 22 н. п., Дніпропетровській - 8 н. п., та Харківській - 1 н. п., які були знеструмлені протягом 18-20 квітня.

Нині, як зазначили в ДСНС, бригадами обленерго продовжуються роботи з відновлювання електропостачання населених пунктів. Обмежень руху транспортних засобів на автомобільних дорогах немає.

Як підрахували у відомстві, загалом до ліквідації наслідків негоди залучено 3 тис. 133 особи та 812 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок негоди в Україні знеструмленим залишається 71 населений пункт у трьох областях.