ua en ru

Негода в Україні: обмежено рух автотранспорту на дорогах у 6 областях

Негода в Україні: обмежено рух автотранспорту на дорогах у 6 областях Фото: ожеледиця на дорогах

Водночас знято обмеження на частині доріг у Закарпатті

Унаслідок негоди (дощ при мінусовій температурі повітря, ожеледиця) в шести областях України введено тимчасове обмеження на рух автомобільного транспорту автошляхами країни. Про це з посиланням на дані Укравтодору повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зокрема в Житомирській області обмежено рух автобусів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення з 07:30 3 лютого; у Київській області з 08:30 п'ятниці обмежено рух автобусів та великовагових транспортних засобів на дорогах загального користування місцевого значення; у Черкаській області з 10:30 3 лютого на дорогах загального користування місцевого значення обмежено рух великогабаритного, великовагового і пасажирського транспорту.

Також у Вінницькій області діє обмеження для руху автобусів на дорогах загального користування місцевого значення з 06:00 3 лютого, у Хмельницькій області діє обмеження для руху великовагового транспорту та автобусів по а/д місцевого значення з 05:00 п'ятниці, у Закарпатській області з 21:30 2 лютого рух по а/д Свалява - Мукачеве перекрито для транспорту (об’їзд здійснюється по а/д М-06, яка проходить паралельно).

Водночас на Закарпатті станом на 08:00 4 лютого на а/д Н-09 Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка - Львів у районі с. Гребля, на 35 км рівень води знизився, переливу через дорогу немає, тому рух транспортних засобів відновлено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через негоду в Україні в трьох областях обмежено рух транспорту.