ua en ru

Негода в Україні: в Одеській та Миколаївській областях обмежено рух автотранспорту

Негода в Україні: в Одеській та Миколаївській областях обмежено рух автотранспорту Фото: негода в Україні

Обмеження через негоду в Україні введені з 8 ранку 6 січня

Через негоду в Україні в Одеській та Миколаївській областях сьогодні зранку, 6 січня 2016 року, обмежено рух автотранспорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"З 08:00 6 січня, за інформацією Укравтодору, у зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов (снігопади, хуртовини пориви вітру 15-22 м/с, різким зниженням температури повітря до -17 градусів) та з метою недопущення заторів у русі й оперативного розчищення доріг від снігу, в Одеській області тимчасово обмежено рух великовагового транспорту на всіх автодорогах загального користування", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що подібні обмеження вводяться й у Миколаївській області.

Зокрема, рух великовагового транспорту обмежено на автодорогах державного значення: Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, км 55+550 (від межі із Одеською обл.) - км 177+531 (до межі із Херсонською обл., під’їзд до смт Березанка, км 0+000 (від примикання до автодороги М-14 - км 4+40 (до перехрестя вулиць у смт Берзанка) та Нечаєне - Очаків, км 0+000 (від примикання до автодороги М-14) - км 36+900 (до перехрестя з автодороги Т-15-07 на виїзді з м. Очаків).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики прогнозують сильні снігопади в Україні 6-8 січня.