ua en ru

Негода в Україні: знеструмленими залишаються 60 населених пунктів

Негода в Україні: знеструмленими залишаються 60 населених пунктів Фото: ліквідація наслідків негоди в Україні (прес-центр ДСНС)

Минулої доби відновлено електропостачання у 279 населених пунктах

Знеструмленими внаслідок негоди в Україні (дощ, гроза, пориви вітру) станом на ранок 30 липня 2017 року залишаються 60 населених пунктів у семи областях країни. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7:00 30 липня залишаються знеструмленими 60 населених пунктів, а саме: Київська - 13 н. п., Житомирська - 12 н. п., Донецька - 10 н. п., Луганська - 10 н. п., Черкаська - 7 н. п., Полтавська - 4 н. п. та Харківська - 4 н. п.", - йдеться в повідомленні.

При цьому у відомстві доповіли, що протягом минулої доби аварійно-відновлювальними бригадами обленерго відновлено електропостачання у 279 населених пунктах.

Також повідомляється, що комунальними службами й підрозділами ДСНС було прибрано повалені дерева з проїжджих частин і приватного сектору. Наразі районними адміністраціями вирішується питання щодо відновлення покрівель пошкоджених будинків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 28 - 29 липня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 339 населених пунктів у восьми областях України.