ua en ru

Негода в Україні: у Миколаївській області знято обмеження руху для легкових автомобілів

Негода в Україні: у Миколаївській області знято обмеження руху для легкових автомобілів Фото: негода в Україні

Обмеження руху вантажних автомобілів, введене через негоду в Україні, триває

У Миколаївській області знято обмеження руху для легкових автомобілів транспортних засобів із забезпечення пасажирських перевезень, введене через негоду в Україні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Служба автомобільних доріг у Миколаївській області повідомляє, що враховуючи припинення опадів, за результатами роботи із забезпечення проїзду автомобільними дорогами, повідомляємо про зняття тимчасового обмеження руху на автомобільних дорогах загального користування державного та місцевого значення для проїзду легкових автомобілів та транспортних засобів із забезпечення пасажирських перевезень з 9:00 7 січня", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, зазначається, що обмеження руху великовантажних та великогабаритних транспортних засобів дорогами загального користування продовжено.

"Враховуючи ймовірність погіршення погодних умов Служба автомобільних доріг попереджає про можливість відновлення тимчасового обмеження руху для проїзду всіх категорій транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через негоду в Україні введено обмеження руху транспорту у 6 областях.