ua en ru

Негода в Україні: в Луганській області знеструмлено 4 тис. будинків

Негода в Україні: в Луганській області знеструмлено 4 тис. будинків Фото: ремонт електромережі (facebook.com/ato.news)

Станом на ранок знеструмлено повністю два населені пункти та частково - ще два

У ніч на 4 лютого 2018 року негода спричинила масові знеструмлення в північній частині Луганської області. Про це повідомляє прес-служба ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" у Facebook.

"Так, за оперативною інформацією, станом на ранок знеструмлено повністю два населені пункти та частково - ще два. Це - 70 трансформаторних підстанцій. Без світла опинилися 3943 споживачі - переважно на території обслуговування Сватівського РЕМ", - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначено, що декілька аварійних відключень сталося в самому Сватовому, а також - у селищах Дачному та Сосновому. Окрім того, повністю знеструмлена Зориківка на території обслуговування Біловодського РЕМ. Це - 35 абонентів.

Як повідомляється, відновлення електропостачання ускладнюється господарчою кризою в ЛЕО.

НА ЛУГАНЩИНІ ЗНЕСТРУМЛЕНО 4 ТИСЯЧІ ДОМІВОК В ніч на 4 лютого негода спричинила масові знеструмлення в північній частині ...

Опубліковано ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" 4 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 3 на 4 лютого 2018 року через ускладнення погодних умов (дощ, сніг, налипання мокрого снігу), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 394 населених пунктів.