ua en ru

Негода в Україні: у Кропивницькому, Херсоні та Миколаєві знято обмеження на в'їзд вантажівок

Негода в Україні: у Кропивницькому, Херсоні та Миколаєві знято обмеження на в'їзд вантажівок Фото: сніг на дорогах (odesa.dsns.gov.ua)

Обмеження в'їзду вантажівок знято о 9:30

Знято обмеження на в'їзд вантажівок, введені у зв'язку з негодою в Україні та сильними снігопадами у Кропивницькому, Херсоні та Миколаєві. Про це йдеться у повідомленні "Укравтодору" в Facebook.

"Станом на 9:30год. 02.03.2018р. знято обмеження на в'їзд великогабаритних транспортних засобів у міста Кропивницький, Миколаїв, Херсон", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що у Києві в п'ятницю, 2 березня, було продовжено обмеження в’їзду великогабаритного та великовантажного транспорту з метою розчистки снігу на дорогах. Крім того, було обмежено в'їзд вантажівок до міст Кропивницький та Миколаїв. До розчистки доріг та буксирування автомобілів залучили 1473 одиниць техніки та 3164 осіб.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ про стан проїзду дорогами загального користування в Україні станом на 09-30 год. 02.03.2018 року ...

Опубліковано Укравтодор 1 березень 2018 р.

Нагадаємо, українські синоптики попереджають про погіршення погодних умов по всій країні 3 березня 2018 року.У результаті переміщення активного циклону очікується погіршення сильний сніг, хуртовини, місцями сніг з дощем, ожеледь та пориви вітру 15-20 м/с.