ua en ru

Негода в Україні: критичний стан аварійності на дорогах у 10 областях

Негода в Україні: критичний стан аварійності на дорогах у 10 областях Фото: в половині областей України критичний рівень аварійності

У ДТП за минулу добу загинуло 7 людей, травмовано - 68 осіб

Минулої доби внаслідок негоди (снігопади, пориви вітру, ожеледиця) у десяти областях України зафіксовано критичний стан аварійності на дорогах. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"У ДТП загинуло 7 людей, травмовано - 68 осіб. Ситуація з аварійністю на автошляхах десяти регіонів оцінена як критична. У чотирьох областях зафіксовано високий рівень аварійності", - йдеться в повідомленні.

Зокрема впродовж минулої доби критична за рівнем аварійності ситуація (зростання кількості ДТП на 50% і більше) зафіксовано в Закарпатській, Івано-Франківській, Волинській, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, Київській, Кіровоградській, Харківській і Луганській областях.

altФото: рівень аварійності на дорогах України станом на 28 січня 2017 року

Водночас високий рівень аварійності (зростання кількості ДТП від 10 до 50%) зафіксовано у Рівненській, Миколаївській, Дніпропетровській і Запорізькій областях.

Нагадаємо, раніше в результаті негоди в Україні у Рівненській області частково обмежили рух вантажівок по автодорозі Р-05.